,

Triumf Cuptoare 500 ml


Triumf soluţie pentru curăţat cuptoare, sobe de aragaz şi vase emailate vă ajută să scăpaţi uşor şi fără efort de murdăria persistenta din cuptor, de pe plite, vase emailate, sticlă termorezistenta, etc.

Compare

Adresabilitate

Produsul este destinat curăţării grăsimii arse din cuptoare, de pe plitele de aragaz, rotisoare, grătare, vase emailate, sticlă termorezistentă, dar şi pentru curăţarea gresiei, faianţei, obiectelor sanitare.
Ideal pentru şeminee!

Mod de utilizare

Este foarte uşor de utilizat datorită pulverizatorului. Pulverizaţi de la o distanţă de 15-20 cm.
Dacă cuptorul este cald (să nu fie însă foarte cald, preferabil călduţ), lăsaţi să acţioneze aproximativ 10 minute. Dacă cuptorul este rece, lăsaţi să acţioneze un timp mai îndelungat, aproximativ 30 minute.
În această perioadă uşa cuptorului va fi obligatoriu închisă. După expirarea timpului menţionat, ştergeţi cuptorul cu un burete umed.
Ajustaţi dozarea în funcţie de mărimea suprafeţei de curăţat şi de gradul de murdărie.

Precauţii:
Nu folosiți produsul la curăţarea cuptoarelor cu microunde, a suprafeţelor de aluminiu, a linoleumului, a suprafeţelor vopsite sau lăcuite. Provoacă arsuri grave ale pielii şi lezarea ochilor. Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiţi eticheta înainte de utilizare. Evitaţi orice contact cu ochii, pielea sau îmbrăcămintea.

În caz de contact cu ochii: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi.
Purtaţi mănuşi de protecţie.

Beneficii

Formulă ultra-activă, timp scurt de acțiune. Pulverizatorul este dotat cu element de siguranță pentru copii, pentru a fi protejați împotriva deschiderii accidentale.

Categorii: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Triumf Cuptoare 500 ml”

There are no reviews yet.