Termeni si Conditii

Acest acord a fost modificat ultima dată la 08 August 2023.

Termeni și CondițiiIntroducere

Acest document stabilește termenii și condițiile generale conform cărora Recobol SRL („Compania”) își desfășoară activitatea comercială cu clienții săi. Citind și acceptând acești termeni și condiții, se stabilește un acord legal între dumneavoastră și Companie.

Despre Companie

Recobol SRL este o companie specializată în comercializarea de materiale de construcții, incluzând ciment, cărămizi, materiale izolante, țevi, instalații sanitare, unelte și echipamente pentru construcții.

Compania deține un depozit fizic unde clienții pot examina și achiziționa produsele. De asemenea, are un site web de prezentare a gamei de produse, fără opțiunea de a plasa comenzi online. Pentru informații actualizate, contactați Compania direct.

Prețuri și Plata

Prețurile actuale sunt comunicate clienților la sediul companiei și pot fi modificate fără notificare. Plata se face numerar sau card, la ridicarea produselor.

Livrare și Garanții

Produsele pot fi ridicate de la depozitul companiei. Compania poate asigura livrarea comenzilor mari, costurile fiind suportate de cumpărător.

Produsele beneficiază doar de garanția oferită de producător. Compania nu oferă garanții proprii sau alte compensații pentru produsele comercializate.

Limitarea Răspunderii

Compania nu va fi răspunzătoare pentru nicio daună directă, indirectă sau consecventă rezultată din relația comercială cu clientul, în limitele legii.

Proprietate Intelectuală

Toate materialele de pe site-ul companiei, incluzând text, grafică, logo-uri, imagini și clipuri video, sunt proprietatea Recobol SRL și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală. Este interzisă utilizarea, copierea sau distribuirea acestor materiale fără acordul scris al Recobol SRL.

Modificarea Termenilor și Condițiilor

Recobol SRL își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără o notificare prealabilă. Versiunea actualizată va fi publicată pe site și va intra în vigoare imediat. Continuarea utilizării serviciilor Recobol SRL după modificarea Termenilor și Condițiilor se consideră acceptare a noilor modificări.

Legea Aplicabilă

Prezenții termeni și condiții sunt guvernați de legea română. Orice potențială dispută va fi soluționată de instanțele competente din România.

Contact

Pentru informații suplimentare despre produse sau colaborări, vă rugăm contactați:

Recobol SRL,

Strada Bdul. Grivitei 1U.

+40 368 414 315

[email protected]