Termeni si Conditii

Acest acord a fost modificat ultima dată la 20 Iunie 2024.

Acest document stabilește termenii și condițiile generale conform cărora Recobol SRL („Compania”) își desfășoară activitatea comercială cu clienții săi. Citind și acceptând acești termeni și condiții, se stabilește un acord legal între dumneavoastră și Companie.

Despre Companie

Recobol SRL este o companie specializată în comercializarea de materiale de construcții, incluzând ciment, cărămizi, materiale izolante, țevi, instalații sanitare, unelte și echipamente pentru construcții.

Compania deține un depozit fizic unde clienții pot examina și achiziționa produsele. De asemenea, are un site web de prezentare a gamei de produse, fără opțiunea de a plasa comenzi online. Pentru informații actualizate, contactați Compania direct.

Prețuri și Plata

Prețurile actuale sunt comunicate clienților la sediul companiei și pot fi modificate fără notificare. Plata se face online, numerar sau card, la ridicarea produselor.

Livrare și Garanții

Produsele pot fi ridicate de la depozitul companiei. Compania poate asigura livrarea comenzilor mari, costurile fiind suportate de cumpărător.

Produsele beneficiază doar de garanția oferită de producător. Compania nu oferă garanții proprii sau alte compensații pentru produsele comercializate.

Returnarea Produselor

Clienții au dreptul de a returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice de la data achiziției, fără a fi necesară o justificare, conform legislației UE privind drepturile consumatorilor. Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, neutilizate și în ambalajul original.

Procedura de Returnare

Pentru a iniția o returnare, clienții trebuie să contacteze Compania prin e-mail sau telefon, furnizând detalii despre achiziție și motivul returnării. După aprobarea cererii de returnare, produsele trebuie returnate la sediul Companiei pe cheltuiala clientului. După primirea și verificarea produselor returnate, Compania va emite rambursarea în termen de 14 zile.

Anularea Comenzilor

Clienții pot anula comenzile înainte de ridicarea produselor de la depozit. În cazul în care comanda a fost deja procesată și produsele sunt pregătite pentru ridicare, anularea poate fi supusă unei taxe de procesare de 10% din valoarea comenzii.

Rambursări

Rambursările vor fi efectuate prin aceeași metodă de plată utilizată la achiziție. În cazul în care produsele sunt returnate din cauza unui defect sau a unei erori din partea Companiei, costurile de returnare vor fi suportate de Companie, iar rambursarea va include și costurile de livrare inițiale[2].

Excepții

Nu se acceptă returnarea produselor personalizate sau a celor care prezintă semne de utilizare. De asemenea, produsele care nu sunt în ambalajul original sau care sunt deteriorate din cauza manipulării necorespunzătoare de către client nu vor fi eligibile pentru returnare.

Garanții

Produsele comercializate beneficiază de garanția legală de conformitate de 2 ani, conform legislației UE. În cazul în care un produs se dovedește a fi defect în această perioadă, clienții au dreptul la reparare, înlocuire sau rambursare, în funcție de situație.

Limitarea Răspunderii

Compania nu va fi răspunzătoare pentru nicio daună directă, indirectă sau consecventă rezultată din relația comercială cu clientul, în limitele legii.

Proprietate Intelectuală

Toate materialele de pe site-ul companiei, incluzând text, grafică, logo-uri, imagini și clipuri video, sunt proprietatea Recobol SRL și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală. Este interzisă utilizarea, copierea sau distribuirea acestor materiale fără acordul scris al Recobol SRL.

Modificarea Termenilor și Condițiilor

Recobol SRL își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără o notificare prealabilă. Versiunea actualizată va fi publicată pe site și va intra în vigoare imediat. Continuarea utilizării serviciilor Recobol SRL după modificarea Termenilor și Condițiilor se consideră acceptare a noilor modificări.

Legea Aplicabilă

Prezenții termeni și condiții sunt guvernați de legea română. Orice potențială dispută va fi soluționată de instanțele competente din România.

Contact

Pentru informații suplimentare despre produse sau colaborări, vă rugăm contactați:

Recobol SRL,
CUI: 1109414
NR: J08/558/1991 Strada Bdul. Grivitei 1U. +40 368 414 315 [email protected]

SHOPPING CART

close
Enable Notifications OK No thanks